Frön i jorden

Då har jag spenderat förmiddagen med att så resterande frön som jag får plats med för tillfället så nu är våren på gång för min del. Härligt!

Men först vill jag visa att tomaterna jag sådde den 8:e Februari nu sticker upp med sina huvuden, inte allt är uppe för gurkorna och dillen får jag vänta lite längre på.

2014-02-15 12.03.42

Dessa blommor tillhör min mans favoriter så självklart skall han få ett fullt brätte med dom (66st) Även jag tycker om dessa.

2014-02-15 12.26.42

Tagetes gillar vi båda två för olika orsaker bl.a att de håller hela sommaren och de håller ohyra borta från tomaterna och andra grödor Winking smile

2014-02-15 12.53.05

Några blommor till som vi båda tycker om och jag han ej så några papriokor eller chilli förra året vilket var synd med tanke på den underbara sommar vi hade. MEn jag hoppas på en bra sommar i år med så vanlig paprika och Cayenne Peppar har blivit sådda Smile

2014-02-15 13.22.56

Här står nu hela härligheten och väntar på att komma upp Smile

2014-02-15 13.31.07

 

diana

Annonser

2 responses to this post.

  1. Jag ska absolut inte så något i år (gillar det ju inte egentligen) för jag kommer ha alldeles för mycket att göra i trädgården, men….. En väninna, som jag alltid får tomatplantor av, fick en bunt med torkade chili – sex sorter – och lovade att hon skulle dra upp plantor och att jag skulle få färdiga sådana. Det gillar jag…..!
    TREVLIG SÖNDAG
    Susie

    Svara

  2. Sådant är ju helt OK tycker jag 😉

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: