Lite av varje

som ni vet så håller min man på och målar om lillstugan på tomten och här har nu baksidans vita knutar blivit gula som garaget och själva huset. Nu känns det som att alla byggnader tillhör varandra när de alla har samma färger.

StuganGulBak

Medans jag var på baksidan så tittade jag runt bland buskar och snår och till min stora förvåning och glädje såg jag detta!! En Hosta!! Vart kom den ifrån ? Så den tog jag hand om och planterade I trädgården.

HostaIDetVilda

Jag har olika paprikor I växthuset och jag misstänker att jag misstänker att jag sådde dem för sent. I värsta fall får jag ta in dom I huset senare så de hinner mogna. Det är röda och gröna vanliga paprikor och sedan röda och gula spetspapriokor. Jag får så dom tidigare nästa år.

Paprikor

Den blåa sittplatsen I skuggan av äppelträd och prydnadstäd.

BlueFurnitures

Den fantastiska roswn “Nostalgie” som jag köpte I England. Hade den tidigare både I förra trädgården I Grillby och här med de dog så jag köpte en I England istället som redan hade några år på nacken och det tycks ha hjälpt. Den klarade vintern storartat och har blommat fint I år så jag har förstorende på den att klara en vinter till.

RosaNostalgie

Så sist, den vacka Echinacea purpurea “Pink Double Delight”. Nu nästan helt utslagen.

echinacea_PinkDoubleDelight_a

Annonser

One response to this post.

 1. Posted by Susie på Stjärnarve on september 17, 2011 at 2:42 e m

  Härliga bilder och visst känns det fortfarande som lite sommar!? Var ute nyss i kortbrallor och t-shirt och gick en runda med ”nya” hunden och fotade samtidigt Rolles färdigrenoverade traktor. Han tog ut den för att starta den för första gången och den gick igång direkt!
  Din gubbe gjort helt rätt att han målade på lillstugan så den fick samma färg som resten av byggnaderna. Min gubbe gjorde likadant här i somras när det gällde trädgårdsboden.
  TREVLIG HELG
  Susie

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: