Jobbat I trädgården idag!

Idag har det varit strålande väder så vi passade på att spendera hela dagen I trädgården. Jag har krattat upp alla falläpplen som legat kvar hela vintern och rens från rabatterna samt klipp från äppelträden. Under tiden jag gjorde detta så grävde min man om grönsakslanden och blandade I massa gödsel och fyllde I gropr I gräsmattar efter traktorns hjul som plogat under vintern hos oss, så nu behöver vi gräsfrön.

godslatgronsaksland1godslatgronsaksland

Jag planterade upp en planterings skottkärra med sommarblommor som föll och allt ramlade ur och en del förstördes, så det ser förjäkligt ut nu, men om några dagar så kommer dom nog igen. Den vinner inga priser men färggrann är den.

planteradskottkarra

Dagliljorna som jag sådde tidigare I år har nu kommit upp, men två saknas fortfarande. Ser verkligen fram emot att se dessa växa upp och blomma första gången.

Min man fick även för sig att börja måla uthuset och det gladde mig otroligt mycket, för det behövdes verkligen. Han han bara med framsidan idag men det ser redan Mycket bättre ut.

DarrenMalarUthusetMalad

Rosorna har fåll lite extra jord runt om dem och jag har givit kögödsel till mitt gullregn som nu äntligen ser ut att börja växa I år.

UKRosornamammashornasrosor

Jag är så glad över att rosen Alan Titchmarsh överlevde vintern, så nu hoppas jag på att den kommer att blomma fint I år.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: