En heldag för bara mig!

Denna dag är en dag för mig och det var min mans förslag. Han började med att ta mig till Plantagen i Falun för att köpa vårlökar. Jag vart besviken när jag kom dit och såg “mängden” av lökar de hade att erbjuda. Inte mycket alls. Vi skulle ha åkt till Södertälje som vi planerade i början för de har det bästa utbud av lökar jag någonsin sett på alla de olika plantagen butikerna jag varit inne på. Jag tror ej att jag överdriver om jag säder att de har4x10 m vägg fullt med lökar samt innom denna hörna en hel del bord med lökar, denna i Falun var bara en liten hörna som höll 3-4 väggsektioner och 4 bord tror jag det var med amaryllis lökar i största delen.

Nåja, jag lyckades skrapa ihop två korgar fullt och summan blev 1680:-

Plantageninkop

Så jag började med att sätta ned lökarna i rabatterna där jag ville ha dem samt flytta några plantor runt som hamnat lite fel av olika skäl och min man tömde alla blomlådor och stora krukor i komposten.

Medans jag fortsatte i trädgården så började han planera middagen för mig som var i tre delar, Start: marinerade räkor i vin, Huvudmålet: Hemgjord spagetti och köttfärs sås och efterätten: färska jordgubbar med grädde. MUMS! Detta intog vi med massor av tända ljus och det var så mysigt och gott. Resterande av kvällen mös vi framför TVn med vin.

Tack Älskling för en underbar dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: