Fröbebisarna växer

Så här såg det ut i miniväxthuset i morse 🙂
Du har äved de ettåriga riddarsporrarna kommit igång ordentligt.


Annonser

2 responses to this post.

 1. Det var väldans vad dom växer – det är ju vinter fortfarande! Mina ”fådda” frön (av Maria Berg) ligger fortfarande i kylskåpet så det blir nog ingenting av dom!!

  Det där med att vi inte rest utomlands på 15 år beroede på Penny är att först så var hon som valp en ren pest, folk gick inte ens hem till oss förrän hon var ett halvår! Då kunde man inte heller lämna henne ensam en sekund, hon bet på allt. Skor, strumpor, mattor – ja, t.o.m. hörn på väggar!

  Efter det att hon hade löpt första gången så blev hon som en omvänd hand, men……då var hon ju van att vara med oss hela tiden (vi hade firman hemma i Stockholm också) och då var det inte dags för någon semester för oss.
  Sen var det pappa som blivit för gammal för att orka vara hundvakt åt en superaktiv hund och sen…………Ja, du vet, tiden går och så flyttade vi hit och här hade vi inte längre någon hundvakt.
  Fast å andra sidan hade vi (alltså Rolle) ingen större lust att åka iväg heller. Men nu har anglofilen i oss vaknat och jag har en väninna som åkt med oss förut….och nu har hon börjat tjata också. Så vi får se!

  Vilket område är det ni ska till?
  Trevlig helg!

  Svara

  • På det viset Susie, då förstår jag dig helt!

   Vi skall till ”The Midlands” och stället där min man (Darren) kommer från heter Stoke-on-Trent som tillhör Staffordshire som ligger mitt i England mellan Manchester och Birmingham. Vi skall även ta en trip till Portsmouth för att hälsa på vänner där. Så vi skall till Trentham Gardens (http://www.trenthamleisure.co.uk/gardens.html) och även till Bridgemere (http://www.bridgemere.co.uk/). Sedan så skall vi hinna med utekvällar med släkt och vänner utöver detta så det är fullt upp.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: