Hasselfors Garden

Har suttit och läst om de olika jordarna hos Hasselfors och det var en intressant läsning. Snart är det dags att börja planera inköp av Perlit och eventuellt Vermiculite. Får se hur det blir med den saken nu när vi skall till England.

Annonser

2 responses to this post.

 1. Ska ni till England!? Åh vad avundjuk jag blir!
  Vi är ju båda anglofiler och åkte varje år tidigare, minst en gång per år – istället för att åka till nått varmt land och bara ligga på beachen. Men efter det vi skaffade Penny så har vi inte kommit iväg en enda gång. Alltså på 15 år!! Fruktansvärt!!!
  Men…..nu har vi börjat prata lite löst om att vi ska åka när inte Penny finns längre. Vi får ju fakitskt räkna med att hon inte kan leva hur länge som helst och då gäller det att trösta sig. En bilresa i England, gärna till Exmoor/Dartmoor området, skulle passa mycket bra till det.
  Fast vi kan också tänka oss Yorkshire Dales eller Wales eller……. Ja, det finns mycket att titta på i och vi har varit nästan överallt. Dessutom har vi både kört kanalbåt och jättebåt på Themsen. Underbart!

  Svara

  • Japp Susie, Jag har ej varit där på 8 år nu med tanke på varslingen och innan dess så jobbade vi skift och kunde ej vara lediga samtidigt, så det blev att bara min man åkte. Men nu har släkten och vännerna tjatat länge nog på att även se mig, så nu åker vi över med bilen och det skall handlas växter! Får en fin slant av mannen till växter + att jag skall spara så mycket jag bara kan till det. OJ vad jag längtar!
   Wales har wi varit till några gånger och det är underbart vackert. Vi skall nog dit igen när vi får chansen. Kanske vi kan göra en avstickare under semestern nu. Vem vet? Men har ni ingen som kunde passa Penny så ni kunde resa? Vår uppfödare tar hand om våra varje gång vi skall iväg någonstans. Vi kommer att ha våra Lap Tops med oss så man kan uppdatera bloggarna (om vi har tillgång till wireless Internet på båten). Annars så får vi blogga hos vännerna lite här och där. Man kan ju blogga i förväg och sedan sända upp det.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: