Sop Krig!!

Jaha! Då har man startat ett sop-krig! Idag kom då äntligen sopkillen för att tömma våra sopor och han var kvick att ge igen. Men var han tvungen att använda en spritpenna!!!!  Håller på och skurar för glatta livet nu för att få bort förnedringen. Dom kunde ju FAKTISKT ha informerat oss som nyinflyttade om hur DERAS regler är här för att få soporna hämtade. Jag är ingen tankeläsare!

Annonser

5 responses to this post.

 1. Posted by karinas.tradgardsblogg.se on oktober 30, 2008 at 7:38 f m

  Hos mig satte de en lapp på sidan
  hur det skulle vara. Dessa nymodigheter med att allt ska göras innefrån bilen, men de spar ju rygg och ben chafförerna. Krokusar i glasvaser, tack för det inslaget. Då ska det sökas efter lämpliga vaser. Ha det gott, Karina.

  Svara

 2. Posted by Mammanette on oktober 30, 2008 at 8:04 f m

  Jaa, du
  vad ska man säga…………ungefär lika knasigt som när vi flyttade hit. Vi hade byggt ett nytt hus och jag beställde soptunna som kom som ett skott. Tömdes gjorde den också första veckan. Andra veckan kom sopgubben och sa till mig att " vill du att vi ska tömma så måste du beställa tömning". Vaa??!
  Jag hade ju beställt en soptunna, såklart jag ville ha tömning! Nej, då var jag tvungen att ringa en gång till och tala om att jag ville att de skulle tömmas också…………Byråkrati!! /Anette

  Svara

 3. Posted by molleblogg on oktober 30, 2008 at 8:09 f m

  Tips
  Om jag vore som du skulle jag pynta soptunnan lite till nästa tömning. Gör så här på locket: " I *hjärta* "SOP!", alltså "I love sop!", ska du se sopkillen blir lite gladare – och kanske lite generad! /Ruben

  Svara

 4. Posted by Anonym on oktober 30, 2008 at 9:22 f m

  Herregud vilka griniga
  sopgubbar du har. Våra säger inget om hur tunnan ska vara och glömmer vi ställa ut den så hämtar de den där den står och tömmer.
  Det som är lite jobbigt ibland att det är 2 veckor mellan varje tömning så det gäller att ha rätt storlek och inte bära hem så mycket som blir sopor och även sortera.
  M.v.h Inga från Närke

  Svara

 5. Posted by pisanggoreng on oktober 30, 2008 at 3:04 e m

  De kan vara…
  …gnälliga de där gubbarna! Men istället för att stå och tvätta tunnan hade jag ringt till vem-det-nu-är-som-hämtar-soporna och bett om en ny tunna eller att de kommer och tvättar den.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: