Åh vad ARG jag är!

Jag är så arg att jag kokar idag. Detta har inget med trädgård att göra (och det hade ju inte parambolen igår heller för den leden). Vi rullade ner soptunnan till vägen igårkväll för att hämtningen sker på Torsdagsmorgonen, och vi missade det förra gången (vilket är lätt i början när man är nyinflyttad), så vi släpade ned även en svart plastsäck full med sopor. Jag vaknade i morse och soporna stod kvar !!!!!!!!!!!!!!!!!!! VARFÖR???? Jag ringde upp företaget och frågade varför och hon svarade att det rapporterats att tunnan ej var utrullad!! Det var den ju visst det svarade jag. Den har stått vid brevlådan vid vägen hela natten. Hon svarade att hon skulle rapportera detta och se till att dom tömmer soporna så fort som mäjligt. Tack för det svarade jag och lade på. Min man frågade om sopkillarna hade redan varit innan han kom hem från jobbet och jag svarade Ja. OK sade han, för jag svängde på tunnan mot vägen så att handtaget var mot vägen som grannarna gjort. ??? HALLÅÅÅ!! Så nedrans petiga kan dom inte vara sa jag men så tycks det vara. Detta är så löjligt att jag höll på att gå i bitar, så jag tog hunden och gick på en prommis med honom medans jag argumenterade i huvudet med detta. Vad säger ni där ute? Har ni samma ”problem” med ”petighet”? I Grillby gick sopkillarna in genom grinden hos folk och hämtade tunnorna. Var det sop dag så var det. Inte fasen skulle dom radas upp utmed vägen så sopkillarna inte behövde ta ett extra steg inte. Lika bra att måla parkeringsrutor för soptunnorna!!!  AAARRRGGGHH!!

Som ni ser här så var det fel att ha soptunnen mot staketet som grannen bakom har utan den skulle vändas så som den NU står ???!!! Är det så jobbigt att ta soptunnan den lilla biten? Den stod ju trots allt uppe vid entrén till huset innan och vi trodde ju att det räckte att rulla ned den till brevlådan, men Icke sa Nicke.

Jag ber om ursäkt redan nu om jag verkar arg och högljudd men jag bara vart tvungen att skriva av mig.

KRAM på er alla som orkar läsa detta.

Annonser

3 responses to this post.

 1. Posted by ylvahi on oktober 23, 2008 at 1:56 e m

  Men det är ju
  Kommunalarbetare ju. Orkar väl inte kliva ur bilen då kan dom ju frysa. Nu ska väl armen på bilarna göra jobbet och står det fel får man skylla sej själv. Vet inte hur många gånger vi jagat sopbilen. Som tur är det vändplan så vi hinner över till grannen tvärsemot.
  Hoppas det går bättre nästa gång / Ylva

  Svara

 2. Posted by HelenJ on oktober 23, 2008 at 2:42 e m

  Just sopgubbar
  har man kivat ofta med. Av någon anledning kan inte deras bilar köra där alla andra kan, tom 24 meters långtradare. Och skulle de glömma bort min tunna nån gång (vilket de faktiskt erkänner att de gör emellanåt) får man vackert vänta tills nästa tömning om 2 veckor och hoppas att de minns en då!
  Tacka vet jag brevbärarna, som lägger ner hur mycket energi som helst på att man ska få sin post. Inte struntar de i att lämna ut posten bara för att det är vägarbete, eller de har vaknat på fel sida, eller det regnar… En gång låg jag och sov i hammocken när brevbäraren kom gående in i trädgården med ett stort paket. Han hade sett mig ligga där och tyckte det var synd att jag skulle få gå till Postens utlämningsställe och hämta ut det… Hade jag inte varit så yrvaken skulle jag bjudit på nåt gott som tack!
  Ring renhållningsfirman och rapportera varje gång sånt här inträffar – det är enda sättet att få något att hända! //Helen

  Svara

 3. Posted by Anonym on oktober 23, 2008 at 4:17 e m

  Våra sopgubbar
  hämtar tunnan om vi glömt ställa ut den. Vi har ett sopskåp vid garaget och därifrån hämtar de den. Hr hänt 2 ggr på 15 år att vi glömt. Vi har tömning var 14-de dag och på helgfria måndagar.
  Så all heder åt mina sopgubbar.
  M.v.h. Inga från Närke

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: