Överbo Perenner (Piongubben)

Då var det dags att för den årliga trädgårds utflykten igen med mina trädgårdsvänner från Lillsjöns plantskola + några till. Vi var sju stycken denna gång och humöret på topp. Denna gång åkte vi upp till Överbo Perenner för att köpa Pioner. Vi körde fel två gånger då båda kartorna som vi hade med oss var felaktiga och ledde oss till fel Överbo. Vi vart tvugna att ringa upp och få vägledning över telefonen. Väl framme två timmar senare så blev vi tillsagda att först gå in i huset och ta en tallrik soppa och smörgås och därefter fika innan vi satte igång med handlandet. Himla trevligt var det och man kände sig så välkommen. Väl ute igen bland plantorna så började vi slåss med myggen och det var MASSOR av dom, men de skulle inte förstöra det hela. När vi var klara för hemfärd så kom jag hem med tre nya pioner; Bowl of Beauty, Gay Paree och Early Scout och summan blev 270:- Han sålde dessutom dillpioner för 200:-/st (Billigt!) men jag ville vänta med den till en annan dag.

Här är vi på väg in till huset (bakom trädet) för soppa och kaffe/té efter lång resbäg innan vi börjar handla, men en snabb titt förbi några av Pionerna skadar ej tycker en av tjejerna

Och de kunde ej låta bli att ta fram listan med priserna och plocka ut några redan nu innan soppan .

Då var förfriskningarna avklarade och det är dags för att bränna pengar. OJ vad många olika pioner han hade och andra fina perenner.

Så var det dags att få med oss allt vi handlat men det gick efter lite knåpande. Skam den som ger sig  Väl hemma i Grillby släppte dom av mig vid parkeringen vid påoch avfarten av E18 så jag kunde ringa min man för att bli hämtad, klockan var då 23:30. TACK TJEJER för en härlig resa!

Annonser

One response to this post.

  1. Posted by Immix on juni 17, 2007 at 11:01 f m

    Orubricerad kommentar
    Wow! Tack för tipset! Hade ingen aning om att detta ställe fanns fastän jag bor förhållandevis nära.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: