Bläääääääääääääää….

Har just nu en usel dag som skulle ha varit en bra dag. Vi håller på och får en pelletsbrännare installerad och oljebrännaren bortkopplad idag. Allt skulle gå på en dag utan problem sade dom.

Dom skulle komma mellan 9-10, kom vid 11-tiden och meddelade oss att dom har dåligt med personal, så bara två killar kom (mot 6 personer som grannen hade från samma företag) och meddelade då att oljetanken kan dom ej bära ut idag så det får bli i morgon när våra två pallar med pellets skall levereras som dom också inte kom idag på grund av personal brist. Nåja ok, vid 12-tiden drog dom på lunch och kom tillbaka två (2) timmar senare!!! och en kort stund efer det så kom dom med information om att killen som kommer att montera ut tanken har åkt fast av polisen för att han kört med oskattad bil och undrar om det går bra om dom kan göra jobbet med oljetanken på Onsdag!!!! Har vi något val?

Men killarna som är här nu idag lovade att leverera pelletsen i morgon för dom hade bara 10 påsar med sig så att vi kommer igång med brännaren……. Suck!

Dom håller fortfarande på och borrar och hammrar där nere och jag hoppas dom snart är klara så man kan börja med maten i lugn och ro.

Som lock på allt detta har vi detta snöblandad regn som nu öser ned, och kallt är det….. Fy vad trist…..

 

Kram på er alla och tack för att jag fick spy galla lite.

Annonser

6 responses to this post.

 1. Posted by texaskrage on mars 19, 2007 at 12:49 e m

  Vilken
  otur att få det så där, hoppas det ordnar sig och att de gör det de ska snabbt. Det har varit tråkigt väder här med idag, grått och trist, tur att vi har lite frösådd att titta på, det blir man ju gladare av iallafall. Hoppas du får en trevligare kväll och att det blir en bra dag imorgon.

  Svara

 2. Posted by linvik on mars 19, 2007 at 12:55 e m

  Så jobbigt!
  Man kan ju tro man ska slippa allt trassel när man anlitar ett och samma företag. De har verkligen inte skött det bra. När vi tog bort oljetanken var det två killar som gjorde det, men normalt brukar den ena göra det ensam. Det verkar inte vara ett allt för svårt jobb när man har de rätta verktygen. Hoppas att arbetet blir gjort för er till slut. Bra val med pellets! Gamla hus mår bra av att man eldar. Lycka till!

  Svara

 3. Posted by karinas.tradgardsblogg.se on mars 19, 2007 at 1:44 e m

  Byte
  av värmekälla är ju okey men vädret ni verkar ha är nog inte det roligaste. Här blåser det men både snö och regn håller sig borta. Har idag vattnat mina liljor med myrrvatten så nu hoppas jag baggarna håller sig borta i allafall de flesta. Ska upprepa längre fram men de har börjat komma upp stjälkarna så jag tyckte det var dags för första omgången.

  Svara

 4. Posted by Jacky on mars 19, 2007 at 2:13 e m

  Jag förtår
  att jag valt rätt man som fixar allt sådant själv
  han har monterat in bergvärme både till oss och två döttrar
  Hoppas allt blir bra hos dej också när det blir färdigt

  Svara

 5. Posted by asaostlin on mars 19, 2007 at 2:13 e m

  Ja.
  inte är dt lätt ibland att ha med andra som ska göra jobbet åt en.. man får vara med om mycket!
  Hoppas det löser sig!

  Svara

 6. Posted by kryddan on mars 19, 2007 at 4:49 e m

  Vänta bara…
  så ska du få se när allt är klart. Installerade själva pelletseldning i vårt hus för ett år sedan. Det kommer att bli jättebra och du glömmer snabbt alla problem som ni (och även vi) hade i början. Nästa år kan ni göra som vi, köpa växter för alla sköna tusenlappar ni sparat 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: