Sista dagen på praktiken.

Igår var min sista dag på praktiken och jag var nedstämd hela dagen, för jag hade hoppats på någon typ av anställning. Men det är nog som överalt, använd gratis arbetskraft och utnytja dom till max för att hålla företaget flytande.

Nåja, vi hade besök av en granne och hade en film kväll med dricka och snacks så det gjorde att jag ej tänkte så mycket på att jag förlorade jobb chansen. Men jag har fått nya vänner vilket jag är glad över och vi har bytt telenummer så det ordnar sig nog.

Jag har nu en hel del annat att hålla tankarna på för att underlätta situationen ett tag och här är en bil av det

8 brätten, och 4 kassar med plantor och sticklingar. HÄRLIGT!

Annonser

6 responses to this post.

 1. Posted by lotza on maj 27, 2006 at 8:11 f m

  Så tråkigt för dig,
  att det inte blev något jobb för dig där du praktiserat, men nu vet de ju vem du är och kanske hör de av sig när de behöver hjälp. Tur att du har vänner och trädgården som tröst. =]

  Svara

 2. Posted by Bellis on maj 27, 2006 at 8:52 f m

  attans vad synd att du inget jobb fick
  jag undrar bara hur man kan med och göra så för det verkar vara allmänt vedertaget. Hoppas du snart får ett jobb.

  Svara

 3. Posted by buddha on maj 27, 2006 at 9:15 f m

  Tråkigt Diana!
  Ledsamt att höra att du inte fick jobb på din praktikplats. Deppa inte ihop totalt bara för det finns ju andra ställen som du kanske kan få jobb på, också inom trädgårdsbranschen.
  Extrajobb på ditt praktikställe då? Var de inte intresserade av sånt?

  // Andreas

  Svara

 4. Posted by diana61 on maj 27, 2006 at 9:22 f m

  Praktiken är över.
  Lotza, jo dom sa just det att vi vet ju no vem du är och kommer något upp så vet dom vart jag finns. En av tjejerna där frågade om jag ville följa med när hon skall till Löta Trädgårdshandel för att kolla in klematisar som dom är specialister på. Klart jag vill följa med och sista dagen så fick jag höra att felra skall med och nu blir vi fyra brudar som skall till Löta. Härligt!! Detta kommer att ske i Juni/juli ungefär. Men nu har jag mer tid till trädgården vilket jag är glad över.

  Svara

 5. Posted by diana61 on maj 27, 2006 at 9:24 f m

  Tråkigt utan jobb
  Bellis: Jo jag hoppas att jag snart får ett jobb och då helst innom trädgård av någe slag för jag stormtrivdes på praktiken.

  Svara

 6. Posted by diana61 on maj 27, 2006 at 9:29 f m

  Praktiken och jobb
  Andreas: Jo det var tråkigt för jag hade verkligen hoppats på det och tjejerna var förvånade dom med att jag ej fick stanna. Men som sagt dom vet vart jag finns om dom behöver hjälp. Jag lade märke till att dom utnyttjar praktikanter som gratis arbetskraft för att slippa anställa, så jag vet ej hur stor chansen är att få en anställning där. Dom sa ju att man vet aldrig när dom behöver folk och då har dom ju mitt nummer, så man kan ju bara vänta och hoppas, eller hur. Jag skall försöka höra med Växtriket och plantagen och några andra ställen ifall man kan få något. Men nu skall jag ha "semester" med min man och ta oss ner till Halland (Steninge) för två nätter och njuta. Kan behövas nu tycker jag.Ändrad av diana61 den 2006-05-27 klockan 9:50 AM

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: